Lade Veranstaltungen

EVACUEER MORIA NU! FRYSLÂN
Moria is in vlammen opgegaan en 13.000 mensen slapen langs de weg of in bosjes op een stukje karton. De situatie op Lesbos is al 5 jaar schrijnend, en al 5 jaar weigert de Nederlandse regering om verantwoordelijkheid te nemen. Zelfs na de vlammenzee van vorige week wil Nederland niet meer dan 100 mensen opnemen.
Wij laten onze stem horen: 100 is veel te weinig! We hebben genoeg van de horror omstandigheden op Griekse eilanden en de lijken in de Middellandse Zee. De doden die vallen en de wonden en trauma’s die mensen onderweg naar Europa oplopen zijn een gevolg van bewust beleid: laat ze maar verkommeren en verdrinken. Dat kan en moet anders.
Nederland, neem verantwoordelijkheid en bied veiligheid aan de vluchtelingen op Lesbos. Sta voor mensenrechten, bescherming van vluchtelingen en een humaan migratiebeleid. Evacueer Moria nu! #europemustact #evacueermorianu #sosmoria
Waar? Binnenstad Leeuwarden (precieze locatie volgt!)
Wanneer? Zaterdag 19 september, 14:00-16:00
BELANGRIJK! Heb je Corona symptomen, laat je dan testen en BLIJF THUIS! Ben je fit, draag dan een masker en houd 1,5 meter afstand van elkaar. Bedankt!

Beitrag teilen!

Nach oben